Универзитет у Београду - Хемијски факултет Srpski - latinica LAT   English ENG

Pocetna Почетна страна   Mapa Мапа сајта   Linkovi Линкови       Портали:   Zaposleni За запослене   Studenti За студенте   WebMail WebMail

РОК ЗА ЗАВРШЕТАК СТУДИЈА ЗА СТУДЕНТЕ
КОЈИ СУ УПИСАЛИ СТУДИЈЕ ПО СТАРОМ ЗАКОНУ

О Факултету
Катедре и центри
Студије
Научноистраживачки рад
Упис на Факултет
Новости
Збирка великана
српске хемије
Студентске организације
Интерне стране

Pretraga Претрага сајта:

Скупштина Републике Србије је 10. септембра 2014. године усвојила Закон о изменама и допунама Закона о високом образовању (Службени гласник РС бр. 99/14) у коме је дефинисан нов рок завршетка студија за студенте који су уписали студије по старом Закону.

"Студенти уписани на основне студије и на студије на вишим школама до ступања на снагу овог закона могу завршити ове студије по започетом наставном плану и програму, условима и правилима студија, најкасније до краја школске 2015/2016. године." (члан 123. став 1)

По истеку овог рока (30. септембар 2016. године), коначно губе статус студента, и могу само да се пребаце на акредитоване студијске програме усклађене са болоњским процесом.

Заинтересовани за прелазак на нове акредитоване студијске програме треба да поднесу молбу Продекану за наставу ХФ (молбу предати у Студентској служби ХФ). Крајњи рок за подношење молбе је, такође, 30. септембар 2016. године.

Листа еквиваленције предмета са старих студијских програма:

© Универзитет у Београду - Хемијски факултет