Универзитет у Београду - Хемијски факултет Srpski - latinica LAT   English ENG

Pocetna Почетна страна   Mapa Мапа сајта   Linkovi Линкови       Портали:   Zaposleni За запослене   Studenti За студенте   WebMail WebMail

УПУТСТВО ЗА РЕАЛИЗАЦИЈУ СТРУЧНЕ ПРАКСЕ НА МАС - P51H2, P51B2, P51S2

О Факултету
Катедре и центри
Студије
Упис на Факултет
Новости
Збирка великана
српске хемије
Студентске организације
Интерне стране

Pretraga Претрага сајта:

Студент се детаљно упознаје са радом на одређеној проблематици у трајању од минимум 90 часова, у лабораторији Хемијског факултета коју је уз сагласност наставника одговорног за ту лабораторију изабрао за обављање стручне праксе. Сходно томе, студент добија упут у Студентској служби за обављање стручне праксе у изабраној лабораторији са датумом почетка и завршетка праксе.

Студент може обавити праксу по завршетку зимског семестра.

Неопходно је да студент прво добије сагласност од наставника одговорног за лабораторију коју је изабрао за обављање Стручне праксе. То може бити било ко из реда наставника, а не искључиво наставник одговоран за Стручну праксу. Студент на e-mail studentska_sluzba@chem.bg.ac.rs доставља податке о лабораторији ХФ у којој ће пракса бити реализована, као и податке о руководиоцу лабораторије (за комуникацију користити искључиво званичну адресу електронске поште која је додељена студентима ХФ). Студент добија упут у Студентској служби за обављање Стручне праксе у изабраној лабораторији ХФ.

У току трајања Стручне праксе студент води Дневник рада (свеска А5 формата или електронски дневник), који након завршетка праксе потписује наставник одговаран за лабораторију у којој је реализована стручна пракса.

Након обављене Стручне праксе, студент доноси Дневник рада на преглед и оцену предметном наставнику кјоји је задужен за Стручну праксу, као и кратак Извештај о обављеној Стручној пракси. Овај предмет се не оцењује оценама од 6 до 10, већ описно. Наставник уноси описну оцену "Урађена обавезна стручна пракса у установи/место реализације".

© Универзитет у Београду - Хемијски факултет