- Образовна и научна делатност
- Организациона и управљачка структура
- Закон о високом образовању и прописи Факултета
- Историја Факултета
- Збирка великана српске хемије
- Репозиторијум Хемијског факултета - Cherry
- Библиотека
- Издавачка делатност ХФ
- Јавне набавке
- Контакт информације (управа) и како доћи до нас
- Научноистраживачки рад
Издавач: Elsevier, Cambridge, Велика Британија
Излази од 1990.
Језик: енглески
ISSN: 0924-2244
Главни и одговорни уредник: P. Finglas
Web-адреса: http://www.journals.elsevier.com/trends-in-food-science-and-technology/
Где се налази: ходник преко пута сале за седнице, ормар/полица: 4.
- Година: 1992. Волумен: 3
Свеске: 1-12 - Година: 1993. Волумен: 4
Свеске: 1-12,1 - Година: 1994. Волумен: 5
Свеске: 1-12 - Година: 1995. Волумен: 6
Свеске: 1-12,1 - Година: 1996. Волумен: 7
Свеске: 1-12,1 - Година: 1997. Волумен: 8
Свеске: 1-12,1 - Година: 1998. Волумен: 9
Свеске: 1-12,1 - Година: 1999. Волумен: 10
Свеске: 1-12, 1 - Година: 2000. Волумен: 11
Свеске: 1-12 - Година: 2001. Волумен: 12
Свеске: 1, 2, 5, 6, 8-10 - Година: 2002. Волумен: 13
Свеске: 1,4,9-12 - Година: 2003. Волумен: 14
Свеске: 1-8 - Година: 2004. Волумен: 15
Свеске: 1,6-8,10,12 - Година: 2005. Волумен: 16
Свеске: 1-5,8-10,12 - Година: 2006. Волумен: 17
Свеске: 3-12 - Година: 2007. Волумен: 18
Свеске: 1-12,1 - Година: 2008. Волумен: 19
Свеске: 1-12 - Година: 2009. Волумен: 20
Свеске: 1,3-12,1 - Година: 2010. Волумен: 21
Свеске: 1-12