Универзитет у Београду - Хемијски факултет Srpski - latinica LAT   English ENG

Pocetna Почетна страна   Mapa Мапа сајта   Linkovi Линкови       Портали:   Zaposleni За запослене   Studenti За студенте   WebMail WebMail

НОВОСТИ

О Факултету
Катедре и центри
Студије
Упис на Факултет
Новости
Збирка великана
српске хемије
Студентске организације
Интерне стране

Pretraga Претрага сајта:

Временска прогноза:
[Wunderground]
Београд, Србија

Претрага Тип вести:   Година:      

4. 12. 2017.

image BASF, водећа светска хемијска компанија, позива заинтересоване студенте да од 4. до 6. децембра 2017. у Лудвигсхафену, Немачка, присуствују догађају "BASF Days - Construction Chemicals". Рок за пријаву је 3. новембар. Детаљи су дати у прилогу.

20. 10. 2017.

image

Са задовољством Вас позивамо на прославу Дана Хемијског факултета Универзитета у Београду која ће се одржати у петак, 20. 10. 2017. године у 12 часова у Великом хемијском амфитеатру.

[Pozivnica]


19. 10. 2017.

image

Хемијски факултет Универзитета у Београду ставља на увид јавности извештај Комисије референата за избор др Јоване Вилипић, дипл. хемичара, истраживача сарадника Иновационог центра Хемијског факултета, у звање научни сарадник.

Извештај се може погледати у року од 30 дана од дана објављивања.


15. 10. 2017.

image Школа хемометрије је отвореног, факултативног карактера и намењена је студентима мастер и основних студија (првенствено треће и четврте године, али су и студенти друге године добродошли). Овај кратак курс има за циљ да студентима приближи основне концепте напредне анализе података у хемији. Полазници заинтересовани да сазнају нешто више о примени рачунара и софтверских решења, као и основних хемометријских принципа могу се до 31. октобра пријавити на адресу: andric@chem.bg.ac.rs. Прелиминарним програмом је предвиђено шест двочасовних предавања. Полазници који одслушају најмање три предавања на крају курса ће добити сертификат.

9. 10. 2017.

image

Хемијски факултет Универзитета у Београду ставља на увид јавности извештај Комисије за оцену испуњености услова кандидата и оправданости предложене теме за израду докторске дисертације кандидата мр Љиљане (Тодор) Суручић, дипломирамог хемичара под насловом:

Специјација оксианјона метала из воде на магнетичном амино-функционализованом полимеру

Извештај се може погледати у року од 10 дана од дана објављивања


9. 10. 2017.

image

Хемијски факултет Универзитета у Београду ставља на увид јавности извештај Комисије референата за избор др Симеона Минића, дипл. биохемичара, у научно звање научни сарадник.

Извештај се може погледати у року од 30 дана од дана објављивања.


6. 10. 2017.

image

Поштоване колегинице и колеге,

У прилогу се налази Информатор са најбитнијим информацијама у вези студирања, првенствено намењен за студенте прве године, али и за колеге са виших година студија.

Срдачан поздрав,
Ненад Зарић
студент продекан


1. 10. 2017.

image Хемијски факултет Универзитета у Београду ставља на увид јавности календар и распоред наставе и испита за школску 2017/18. годину.

1. 10. 2017.

image

Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду жели добродошлицу бруцошима Хемијског факултета. Промотивни филм који представља особље и услуге које Центар нуди студентима можете погледати на следећој адреси:

www.youtube.com/watch?v=riesnXIsBrM

29. 9. 2017.

image

Поштоване колегинице и колеге,

Студентска служба ће ваше пријаве за студентске стипендије, кредите и студентске домове примати од 15.10.2017. године због конкурса за мастер и докторске студије који се одвија од 2.10. до 13. 10. 2017. године.

Студентска служба ХФ

25. 9. 2017.

image

Немачка служба за академску размену (ДААД) расписуjе конкурс за стипендирање боравка на немачким универзитетима:

  1. Стипендиjа за кратке истраживачке боравке на истраживачкоj институциjи у Немачкоj, у траjању од jедног до шест месеци (http://www.daad.rs/sr/09904/index.html);
  2. Студиjски боравак на немачким универзитетима и истраживачким институциjама за предаваче на високошколским институциjама у Србиjи (http://www.daad.rs/sr/09905/index.html).

За ближе информациjе обратити се директно господину Мирку Даутовићу из ДААД у Београду:

Мирко Даутовић
Саветовање и маркетинг
ДААД Информативни центар Београд
Цара Уроша 35
11000 Београд

Tel.: + 381 11.2636.424
E-mail: info@daad.rs
Web: www.daad.rs
Facebook: www.facebook.com/DAAD.Beograd
Google+: www.gplus.to/DAADBeograd

© Универзитет у Београду - Хемијски факултет